Wil je met je bedrijf adverteren op meerdere websites? Goede marketing begint met een goede campagne. Op welke manier bereikt het bedrijf de doelgroep? En hoe wordt de doelgroep overgehaald om tot aankoop over te gaan? Wie weinig tijd of ervaring heeft, kan de hulp van hatless.com inroepen. Wij nemen het werk graag voor jou uit handen.

Een affiliate campagne opzetten

Wij zetten de campagne helemaal op en beheren deze. Aan de andere kant kun jij rekenen op maximaal resultaat. Breng je website of webshop op de juiste plaatsen onder de aandacht en vergroot de verdiensten.

Beheer van de campagne

Kom je er niet meer helemaal uit met het affiliateprogramma? Is het de vraag of alle affiliate links nog werken? Of kost de campagne te veel tijd? Het team van hatless.com kan de volledige campagne beheren. Wij kunnen samenwerkingen met relevante publishers regelen en nieuwe publishers benaderen.

Voor publishers kunnen wij contact houden met verschillende adverteerders en het netwerk. Daarnaast regelen we nieuwe samenwerkingen en analyseren wij regelmatig de resultaten.

Content schrijven

Dankzij goede content valt jouw bedrijf op. Goede content is actief en wervend, spreekt de lezer aan, is niet te lang en bestaat uit relevante tussenkoppen en trefwoorden. Dat klinkt heel simpel, maar in de praktijk blijkt het schrijven van een goede tekst toch een stuk lastiger dan gedacht.

Gelukkig kunnen de professionele tekstschrijvers van hatless.com jou helpen. Wij zorgen ervoor dat jouw boodschap kraakhelder overkomt.

Een strategie bedenken

Met een goed doordachte strategie ben je verzekerd van een succesvolle campagne. Een goede strategie zorgt voor een sterk verhaal naar buiten toe. Daarnaast helpt het te focussen op extra conversies binnen de webshop of de website.

Beginnen zonder strategie is een enorme valkuil. Vergelijk het met het kopen van een huis zonder eerst de bouwtekeningen op te vragen. Het werken aan een eigen affiliate programma vereist een goede strategie. Deze kan hatless.com voor je bedenken.

Outreach naar potentiële affiliates

Een goed product wil je natuurlijk op zoveel mogelijk plekken onder de aandacht brengen. De ervaring leert dat de meeste adverteerders het ingewikkeld vinden om de stap te zetten naar het contact met mogelijke partners.

Hoe vind je mogelijke partners? En hoe zorg je ervoor dat je geplaatst wordt? hatless.com weet hoe je op de beste manier potentiële affiliates aanspreekt. Laat de complete outreach naar potentiële affiliates door ons verzorgen.

Affiliate marketing

Misschien klinkt de term ‘affiliate marketing’ je niet meteen bekend in de oren. Toch is het een goede manier om geld te verdienen. Affiliate marketing houdt in dat je advertenties voor producten en services van bepaalde bedrijven op je website plaatst of een product promoot. Zodra iemand dankzij jouw website een product of dienst van deze bedrijven afneemt, krijg je hierover commissie.

Diepgeworteld & oplossend

Met Winterjassen.com begon de reis voor hatless.com. We importeren er verschillende affiliate feeds om een zo compleet mogelijk beeld te geven van de winterjassen die aangeboden worden. Op die manier voegen we waarde toe. Door een goede ranking in zoekmachines wordt er op een passieve manier winst gegenereerd.

Om affiliate marketing makkelijker en overzichtelijker te maken hebben we twee diensten voor marketeers ontwikkeld: Affiliated.io en AffiliateFeeds.com. Perfect voor zowel gelouterde als beginnende affiliate marketeers.

Affiliated.io

Het Affiliated.io dashboard zorgt ervoor dat je efficient met je tijd om kunt gaan. Je inkomen berekenen en clicks, bezoekers en leads checken? Daar hoef je geen dagtaak meer aan te hebben. Affiliated.io combineert de verschillende netwerken en laat de belangrijkste prestaties van ondernemingen zien.

AffiliateFeeds.com

De AffiliateFeeds.com tool lost problemen met het importeren op door middel van het filteren en bijhouden van feeds. Het is een complete oplossing als het gaat om een affiliate website met veel producten. Onderhoud is niet nodig wanneer je éénmalig de juiste feed gekoppeld hebt. Je hoeft geen developer te zijn om het te snappen.