Creatie door expertise

Bij hatless.com weten we dat geweldige content niet alleen helpt bij het promoten van de deskundigheid van een concept via het geschreven woord, het helpt je ook bij het behalen van andere doelen.

Drie stappen voor succesvolle content

Online autoriteit claimen is belangrijk. Het vergroot niet alleen de kans dat potentiële klanten je vertrouwen, het helpt ook bij link-marketing en SEO-optimalisatie in het algemeen. Hoe claim je online autoriteit?

Eerste stap: act like one

Claim autoriteit op je website, zonder te overdrijven. Laat mensen zien waarom ze op jouw dienstverlening kunnen rekenen en vertrouwen.

Tweede stap: voeg de daad bij het woord

Hanteer een consistente stijl en geweldige content. Zo wordt jouw website als een bron genoemd binnen jouw branche.

Laatste stap: hard blijven werken

Door middel van goede content te laten zien dat je vooroploopt in de markt en dat je bereid bent hard te werken voor je bezoekers en links.

Content als marketing inzetten

Het schrijven van goede content vergt behoorlijk wat inspanning en is daardoor ook niet vanzelfsprekend. Het vermijden van het overduidelijke, het zorgen voor de juiste details en nuances, de lezer interesseren en iets nuttigs bieden is lastig. Helemaal wanneer de concurrentie hetzelfde wil bereiken.

Waarom is geweldige
content belangrijk?

Content heeft verschillende doelen: het moet autoriteit uitstralen, het moet georiënteerd zijn op de bezoeker, het moet linkbaar en vooral nuttig zijn. Nuttige content leidt namelijk tot loyaliteit en dat is wat je wilt bereiken.

Content verbindt

Content wordt geschreven om mensen en/of websites aan je te binden. Door de focus te leggen op het vakgebied van de bezoekers van een website, zorgen wij ervoor dat de content hierop aansluit en dat jij autoriteit kunt claimen op het gebied van content.

Resultaat van
content marketing

De resultaten van goede content zouden altijd meetbaar moeten zijn. Dit kan in de vorm van aantallen links naar een website, loyaliteit van de bezoeker, shares, positieve recensies en reacties, en de tijd die de bezoeker op de website spendeert.

AskMen
emilia

“Content speelt een cruciale rol op het gebied van de lange termijn strategieën en link-marketing. Deze factoren zijn uitstekende voorbeelden van goede content, maar wie echt profijt wil hebben van content heeft links nodig. Dit kan door middel van link-marketing, maar ook door middel van link-bait. Het voornaamste is dat de content uiteindelijk dusdanig gevonden wordt dat het op een vanzelfsprekende manier zowel links als bezoekers aantrekt.”

Emilia Mantadakis

Content Marketeer @ hatless.com

Adres
Hagenborgh 263, 7607JV Almelo

Phone
0546 – 21 72 84