We zien het maar al te vaak, bedrijven die een riskante, onnatuurlijke strategie hanteren om hoog te ranken in zoekmachines (lees: Google). Met alle gevolgen van dien.

Linkmarketing is een proces

Links komen niet zomaar aanwaaien. Het is een lange weg, maar wij nemen geen shortcuts. Op termijn zal het resultaat niet uitblijven: onze links zorgen voor (relevante) bezoekers, meer autoriteit en erkenning van andere websites.

In de online wereld wordt er voornamelijk gesproken over white-hat (uitvoering conform richtlijnen die je niet moet overschrijden, daar zijn ze immers voor) en black-hat (spamtechnieken voor de korte termijn). Zoals onze naam al doet vermoeden streeft hatless.com naar geen van deze: wij streven naar een zo natuurlijk mogelijk linkprofiel op basis van relevantie, linkmarketing, content en kwaliteit.

Hoe begint een linkmarketing campagne?

Om te beginnen analyseren we de huidige situatie. Hierbij moet je denken aan het huidige linkprofiel, het linkprofiel van concurrenten en de status en kansen van de markt. Na deze analyse weten we precies vertellen wat de huidige status is en wat er nodig is.

Aan de hand van de eerder genoemde analyse kiezen we een op maat gemaakte strategie. Deze is per concept verschillend en zal vanuit praktijkervaringen worden samengesteld.

Wanneer we ons goed hebben voorbereid is het moment daar dat wij onze mouwen opstropen en aan het werk gaan. De gekozen strategie komt tot leven en met als doel een steeds mooier wordend linkprofiel.

Links van hatless.com

Resultaat is waar het uiteindelijk om gaat. Wij besteden daarom veel aandacht aan het bewerkstelligen van links en we zijn erg trots op de behaalde resultaten. Dat is onze passie en daar gaat ons hart naar uit. Hieronder vind je een overzicht van de website waarop we al links hebben kunnen bewerkstelligen.

 

 

Een link kan niet zomaar tot stand komen. Interesse om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Vul het onderstaande formulier in en je komt er snel achter.