Eigenwijze SEO specialisten

Zoekmachineoptimalisatie leer je in de praktijk, niet uit een boek, via een blog of webinar. Na meer dan tien jaar in deze business kunnen we met een gerust hart zeggen dat we weten hoe het werkt. We hebben vrijwel alles gezien én gedaan. Dat maakt ons selfmade SEO-specialisten met een berg ervaring. Ervaring die de basis is van onze unieke en eigenwijze formule die afwijkt van de standaard SEO-wetten en -bureaus.

Niet optimaliseren voor zoekmachines. Wel vindbaarheid creëren. Hatless doet het!

Optimaliseren voor gebruikers, niet voor zoekmachines. Dat is de kern van de, in onze ogen, volkomen logische en eigenwijze filosofie van Hatless. Hiermee wijken we af van andere aanbieders, en dit vormt de basis van ons succes. Wij bekijken alle SEO-vragen vanuit het perspectief van de gebruiker. Dat levert een snelle site op met de juiste content die past bij de zoekintentie. Als je content goed is, krijg je van andere sites links. Je kunt het zien als online ‘word of mouth’ of de ultieme bevestiging. Op deze manier verleg je de focus van een hoge ranking naar meerwaarde bieden voor je bezoeker. Daar kan geen zoekmachine tegenop!

Het SEO stappenplan

Structuur. Vaste stappen. Krachtig fundament.

  • Audit: krachtige analyse van techniek, content en links

    Ieder nieuw project begint bij ons met een grondige analyse van techniek, content en links. Zo’n audit is voor alle partijen interessant omdat het glashelder inzicht geeft in de verbeterpunten, mogelijkheden en kansen. Ook is het een praktische nulmeting en het vertrekpunt voor de rest van de campagne.

  • Op maat gemaakt SEO-plan

    Resultaat van de audit is input voor een SEO-plan. Hét SEO-plan. Pas als alle punten uit de audit naar tevredenheid zijn getackeld, is de site volledig geoptimaliseerd en futureproof.

  • Walk the talk: executie

    Optimalisatie afgerond? Dan is het tijd voor een campagne om het verkeer te laten groeien. Op de Hatless-manier: we gaan oprechte connecties aan via een op maat gemaakte linkmarketingscampagne waarbij de focus ligt op kwaliteit, betrokkenheid en creativiteit. Uiteraard in dienst van jouw merk, propositie en kernwaarden.

Veelgestelde SEO vragen

Hieronder lees je de vragen die we het vaakst horen als het gaat om onze SEO diensten.

Wat doen jullie de hele dag?

Goede vraag. Wij maken content waardevol. Door het toegankelijk en vindbaar te maken hiervan, zorgen we voor oprechte connecties en een groei in vrijheid en niet in dienst van de grote zoekmachines. Zo blijf je zelf in de lead als het gaat om jouw content. Best logisch, maar in onze wereld zeker niet vanzelfsprekend. En: we creëren niet alleen content, maar zorgen ook voor kwalitatieve links van echte websites met echte bezoekers.

Waar komt de naam Hatless vandaan?

Onze naam komt niet zomaar uit de hoge hoed, maar zegt precies wat we doen. In onze wereld noem je bedrijven die tactieken gebruiken die draaien om het manipuleren van algoritmes van zoekmachines en kunstmatig hoog ranken Black hat-bedrijven. White hat-bedrijven optimaliseren binnen de richtlijnen van zoekmachines. Hatless heeft een eigen formule voor zichtbaarheid, vindbaarheid en resultaat. We gaan ervan uit dat zoekmachines baat hebben bij het tonen van de content van onze opdrachtgevers, in plaats van andersom.

Kunnen jullie mijn SEO-gebeuren regelen?

Kort gezegd: jazeker. Alleen vinden wij dat de term SEO de lading niet helemaal dekt. We optimaliseren geen content voor zoekmachines. We optimaliseren content voor bezoekers, zodat zij oprechte connecties aangaan waar een link de bevestiging van is. Dus als je met je vraagt bedoelt of wij ervoor kunnen zorgen dat jouw site beter wordt gevonden, dan ben je bij ons zeker helemaal aan het juiste adres.

Doen jullie aan linkbuilding?

Linkbuilding niet. We doen aan link earning doordat we oprechte connecties aangaan. Juist dit creëert toegevoegde waarde voor jouw site. We houden ons dus niet bezig met manipulatie, linkbuilingschema’s, linkruils, private blognetwerken (PBN’s) of andere tactieken.

Wat kost het?

Dat hangt ervan af wat je wil. Normaal gesproken werken we op basis van een retainer, een maandabonnement. Binnen het abonnement werken wij aan jouw site. De kleinste retainer is € 2.500,-. Maar voordat we aan de slag gaan, beginnen we met een audit en maken we een plan op maat. Een linkmarketingcampagne begint dus pas op het moment dat de content linkbaar is en je site optimaal. Zo heb je het meeste rendement uit de investering.

Wat maakt jullie anders dan andere SEO-bureaus?

Een paar zaken. Onze visie, onze ervaring en onze dedication. We zijn onafhankelijke denkers met een eigenwijze aanpak, dus doen dus niet zomaar wat. We hebben een stevige strategie ontwikkeld, gebaseerd op jarenlange ervaring met veel eigen projecten. We geloven in focus en bieden daarom een select pakket diensten aan die allemaal als doel hebben om waardevolle content vindbaar te maken.
Ook online succes boeken met jouw business? Je weet ons nu te vinden.