Content

Content voor Creddo

Creddo

Diensten

Content marketing

SEO optimalisatie

Informeren over het afsluiten van een zakelijke lening

Het afsluiten van een lening is iets dat een ondernemer niet iedere dag doet. Daarom is een correcte en specifieke informatievoorziening van groot belang. Via Creddo kunnen ondernemers niet alleen informatie vinden, maar ook een gericht lening voorstel ontvangen aan de hand van de wensen.

Hub-strategie

Op Creddo.com vind je een zakelijke lening hubpagina. Een hubpagina maakt het makkelijk voor crawlers en bezoekers om dieper gelegen informatie te ontdekken over één hoofdonderwerp: zakelijke leningen. Zo zijn er uitgebreide onderliggende pagina's over het aanvragen, vergelijken en kosten van zakelijke leningen. Ook zijn zakelijke kredietverstrekkers uitgelicht. Dankzij deze hub strategie is de content direct goed geïndexeerd en werden er al op zeer korte termijn uitstekende resultaten geboekt.

"De content die is toegevoegd aan de Creddo site werd direct goed geïndexeerd. De bouncerate is laag en ook dat duidt op een hoge mate van kwaliteit. Het advies en de uitwerking van het dossier heeft voor directe vindbaarheid gezorgd. Al na 1 maand werden we goed gevonden dankzij diverse top posities in meerdere search engines. Wij zijn erg te spreken over de communicatie, stiptheid en gang van zaken!"

Annette Isaksson
Chief Marketing Officer bij Creddo
 • 1
  Lead per dag in de eerste maand

  Normaliter is SEO een langertermijn spel, maar bij Creddo was de content direct vindbaar en hadden we converterend verkeer.

 • 240
  Organische zoektermen

  Na een korte tijd werd Creddo.com al goed gevonden op 240 zoektermen! Gezien de grote concurrentie is dit een mooi resultaat, na 1 maand.

 • 33,41%
  Gemiddelde bouncerate

  De bouncerate vertelt onder andere hoe goed de content aansluit bij de zoekopdracht. De bouncerate van 33,41% is erg laag en iets waar we trots op zijn!

Ook zo'n gave case met jouw site?