Waar kun je ons aan herkennen?

Hatless is optimalisatie van de zoekintentie. Wij verbeteren online zichtbaarheid op een onafhankelijke manier, zonder overgeleverd te zijn aan constante updates en de grillen van zoekmachines. Wij geloven dan ook niet in de term SEO, oftewel Search Engine Optimization of zoekmachine optimalisatie. Een site moet snel draaien door lichte techniek. Verder moet je de bezoeker relevante content bieden met een volledige dekking van de zoekintentie. Op die manier realiseer je oprechte connecties en links. Zo verhogen we op een eerlijke manier de autoriteit van je website en zijn we van waarde voor jouw bezoekers.

Think. Connect. Freedom.

Think

Onafhankelijk denken vanuit onze expertise is onze kracht. We zijn niet gebonden aan updates van zoekmachines, cijfers uit SEO-tools of andere handvatten die gebruikt worden. En we hebben al helemaal geen boodschap aan manipulatieve indicatoren.

Connect

Oprechte connecties aangaan, daar krijgen we energie van. Zowel online als offline!

Freedom

Met onze technieken creëren we snel ladende sites, vanaf ieder device en locatie-onafhankelijk. Onze content creëert waarde voor bezoekers en sluit aan bij de zoekintentie. De links zijn daarvan het bewijs en de ultieme bevestiging. Doordat we de drie pijlers optimaal invullen en onafhankelijk denken, zorgen we voor oprechte verbinding die voor vrijheid zorgen. Die vrijheid geeft je site bestaansrecht.

White hat? Black hat?

Hatless

In de SEO wereld heb je vaak 2 kampen: black hat en white hat. Black hat gebruikt tactieken die draaien om het manipuleren van algoritmes van zoekmachines en "kunstmatig" hoog ranken. Bij white hat gaat het om optimalisatie binnen de richtlijnen van zoekmachines, zoals Google. Wij zitten in geen enkel kamp: wij zijn Hatless. Met een eigen formule, waarmee we ervan uitgaan dat zoekmachines er baat bij hebben om onze content te tonen, in plaats van andersom.

Hoe we vrijheid bewerkstelligen?

Dat doen we door al onze kennis toe te passen binnen onze drie pijlers: techniek, content en links.

Het team van Hatless

Laat het Hatless team aan jouw project werken!