Links

SEO van Jas.nl

Jas.nl

Diensten

Linkmarketing

Content marketing

Technische realisatie

Realisatie en marketing, van A tot Z

Op Jas.nl kunnen bezoekers informatie vinden over allerlei soorten jassen, materialen, onderhoud en het vinden van een jas voor verschillende activiteiten. Daarnaast biedt Jas.nl de mogelijkheid om jassen te vergelijken, omdat de prijzen gebaseerd zijn op het EAN nummer en er verschillende webshops via een koppeling aangesloten zijn. Zo betalen bezoekers nooit te veel voor een jas.

Lange termijn strategie en het claimen van autoriteit

In de fashion wereld is de concurrentie de laatste jaren sterk toegenomen. Merken zoals Zalando, AboutYou.nl en andere webshops hebben veel geïnvesteerd in hun naam en zijn daarom zeer geduchte concurrenten. Bij de realisatie van Jas.nl is daarom ingezet op het claimen van de autoriteit in een specifieke productgroep en dé jassen specialist te worden.

SERP dominantie

Door de grote mate van concurrentie op termen zoals "winterjassen" en "zomerjassen" is er bewust voor gekozen om bezoekers te voorzien van specifieke informatie rondom jassen, duurzaamheid, trends en het bestellen bij webshops. Deze strategie heeft ervoor gezorgd dat Jas.nl op vele termen goed vindbaar is en ook zeer dominant aanwezig is in de Search Engine Ranking Page (SERP). De term "jas wassen" is daar een mooi voorbeeld van:

 • 1997
  Overname domeinnaam

  We hebben bemiddeld in de overname van deze domeinnaam. De eerste eigenaar heeft het domein ruim 22 jaar in eigen beheer gehad.

 • 650
  Verwijzende domeinen

  Gedurende de eerste 3 jaar is er flink aan de weg getimmerd als het aankomt op content en links, met 650 verwijzende domeinen als resultaat.

 • 280.000
  Bezoekers

  Jaarlijks worden ruim 280.000 bezoekers voorzien van informatie en kwalitatieve content. De site is volledig afhankelijk van organisch verkeer.

Ook zo'n gave case met jouw site?