Links

Links voor Openingstijden.nl

Openingstijden.nl

Diensten

Linkmarketing

SEO advies

Bezoekers in alle rubrieken helpen met openingstijden

Openingstijden.nl is een bron voor actuele openingstijden. Ongeacht plaats of rubriek. Dit maakt de site relevant voor websites met een specifieke doelgroep, zoals lokale toeristische sites en hotel sites tot grote nieuwsmedia die aandacht geven aan de openingstijden in een bepaalde periode.

"Zoekmachine optimalisatie is belangrijk voor onze vindbaarheid, we hebben dan ook geen malse selectieprocedure als we een specialist zoeken. De specialisten van Hatless moesten het (zonder dat zij het wisten) opnemen tegen 10 andere SEO specialisten die ook interesse hadden in de opdracht. De beste specialist kon voor ons aan de slag, dat was Hatless."

Bob Gross
CEO

Iedere maand een groot succes

Iedere maand is er gerichte outreach. Dat zorgt al jaren voor een toestroom aan organische links, oprechte connecties en lange termijnrelaties die de autoriteit van Openingstijden.nl erkent. Ook in tijden waarin de openingstijden sterk afwijken, zien we dat mensen het belang zien van de website. Daar spelen we met de outreach handig op in. Daarnaast zijn er thema's, zoals Pasen, Kerst, Sinterklaas en Oud en Nieuw waar handig op ingespeeld wordt met een onderzoek rondom de openingstijden.

 • 250%
  Groei in verwijzende domeinen

  Inmiddels heeft Openingstijden.nl meer dan 2.500 linkende domeinen. En niet de minste. Een goede mix van nieuwssites, lokale sites, sites voor toeristen en diverse niche websites zorgen voor een sterk linkprofiel.

 • 1.500.000
  Maandelijkse bezoekers

  Meer dan één miljoen bezoekers per jaar vindt haar weg naar de site, voornamelijk via organische en verwijzende verkeersbronnen. Dankzij het sterke linkprofiel zal dit voorlopig de situatie blijven.

 • 500+
  Domeinen met een DR van 50

  De Domain Rank (DR) vertelt gedeeltelijk een verhaal hoe waardevol een domein is. Bij Openingstijden.nl linken er meer dan 500 domeinen met een DR van 50+.

“Inmiddels werken we al een aantal jaar samen, telkens volgens een vaste formule, gericht op kwaliteit. Hatless weet ons elke maand weer te verrassen met slimme verbeteringen en mooie links. “
Bob Gross, CEO bij Locally
Ook zo'n gave case met jouw site?