Links

Links voor RentSlam

RentSlam

Diensten

Linkmarketing

Optimalisatie

SEO advies

Linkmarketing voor RentSlam

RentSlam is er voor de zoekende huurder. Dankzij RentSlam hoef je als je een woning zoekt niet meer alle sites af te struinen bij het vinden van een woning die aan je wensen voldoet. De tool doet dit namelijk voor je! Simpelweg het aangeven van je voorkeuren is voldoende om vervolgens matchende huurwoningen in je mailbox te ontvangen.

Verhuurder minded

Iedereen kent de grote woningsites. Slechts weinig sites waarborgen de belangen voor de verhuurder, laat staan op het niveau van RentSlam. Deze USP is duidelijk linkbaar en heeft ervoor gezorgd dat de SEO campagne tot op heden een succes is. Aan de hand van oprechte links vinden steeds meer bezoekers de weg naar RentSlam via de gerealiseerde verwijzingen, mede dankzij de hoge mate van betrokkenheid voor de zoekende huurder.

"Dankzij het strategische inzicht van Hatless hebben we de site geoptimaliseerd en zijn er duidelijke landingspagina's gemaakt voor de belangrijkste zoekintenties. De communicatie met Hatless verloopt altijd soepel, ze denken goed mee en ze zijn flexibel in omgang. Tot op heden is de samenwerking erg prettig en we zien de toekomst met vertrouwen tegemoet."

Peter de Vreede
Co-founder van RentSlam
 • 50+ DR
  Hoge mate van kwaliteitslinks

  De Domein Rank (DR) vertelt deels de waarde van een link. Voor RentSlam zijn meer dan 25 links vergaard met een hogere DR dan 50. Denk hierbij aan links van universiteiten, expat instellingen en instituten.

 • 250+
  Groei in organische zoektermen

  Sinds de start van de samenwerking zijn er meer dan 250 zoektermen bijgekomen waar RentSlam op organische wijze gevonden wordt, in een zeer concurrerende markt.

 • 200%
  Groei in verwijzende domeinen

  Het aantal domeinen dat verwijst naar RentSlam.com is binnen 1 jaar van 80 naar 190 gegaan. Een betere bevestiging van het bestaansrecht kun je bijna niet krijgen.

“Wij geloven in de lange termijn visie van Hatless omdat het oprecht van waarde zijn goed bij RentSlam past.“
– Peter de Vreede, Co-founder van RentSlam
Ook zo'n gave case met jouw site?