hero icon

Een supersnelle WordPress-website voor een spotprijs? Hatless heeft het!

Ruim één op de drie websites draait op WordPress. En dat snappen we ook wel. Het platform is eenvoudig, krachtig en zelfs met gratis thema’s kun je uitstekende websites bouwen. Toch heeft WordPress wel zijn tekortkomingen. Het is een wat ouder systeem. Of het heeft in de basis niet de functionaliteiten die jij nodig hebt. Dat hoeft geen probleem te zijn; er zijn tienduizenden - veelal gratis - plug-ins te verkrijgen. Handig, maar die plug-ins hebben ook een nadeel: ze vertragen je site. En stevige content op je site verlengt de laadtijd ook nog eens. Goed nieuws: Hatless heeft een hele mooie oplossing voor je!

Wij hebben een mooie oplossing

Gelukkig zijn er ook razendsnelle WordPress-websites. Wat denk je van een site met laadtijden onder de twee seconden? Wij hebben ‘m, op voorraad nog wel! We ontwikkelden een speciaal thema met gigantisch snelle laadtijden, volledige vrijheid qua URL-structuur en hiërarchie. Een thema dat volledig SEO-geoptimaliseerd is en ook nog mooie rich snippets kan realiseren. Alles wat je nodig hebt voor een topwebsite, dus! Een voorbeeld is te vinden op demo.hatless.com.

Demo aanvragen

Voor wie is deze WordPress-site geschikt?

Deze variant is met name interessant als je een supersnelle en uitstekend vindbare website wil, maar je geen Jamstack-site kan of wil veroorloven. Het thema dat wij ontwikkelden is perfect geschikt voor partijen die serieus werk willen maken van hun technische SEO, gecombineerd met een flitsend design.

Sla nu toe!

Ben jij toe aan een site die zorgt voor conversie, een fantastische gebruikerservaring en een vriendschapsband met bezoekers en zoekmachines? Dan is dit hét thema voor jou! Neem contact op met Hatless en we vertellen je er alles over wat je maar wilt weten.

Wat kost het?

Dat verschilt, want het is en blijft maatwerk. Maar om een indicatie te geven: het kost gemiddeld € 7.500,- om met ons WordPress thema een geoptimaliseerde website te creëren. Dit is een ongekend lage prijs. Als je ziet hoeveel tijd, kennis en kunde in dit custom thema zit, moet je denken aan ongeveer het vijftienvoudige van dit bedrag. Maar we houden het graag toegankelijk.

Dit thema is gemaakt door onze developers die gespecialiseerd zijn in SEO, CRO en pagespeed. Het thema is opgebouwd uit een groot aantal verschillende elementen, die stuk voor stuk SEO-geoptimaliseerd zijn. Waar mogelijk hebben die elementen ook JSON, wat zorgt voor sublieme resultaten in de SERP! Kijk hieronder maar eens: