Links

Content & Links van ZakelijkLenen.nl

ZakelijkLenen.nl

Diensten

Linkmarketing

Content marketing

SEO advies

Bedrijfsfinanciering & zakelijk lenen

ZakelijkLenen.nl is ontstaan omdat er in Nederland een site mist die objectieve en betrouwbare informatie aanbiedt aan ondernemers die op zoek zijn naar bedrijfsfinancieringen.

"Hatless heeft de meest professionele, bescheiden, goed presterende consultants waarmee ik ooit heb gewerkt. Vanuit een branding achtergrond van 10 jaar ben ik in contact gekomen met veel professionals in de marketingbusiness, en geef Hatless zonder twijfel 5/5 op alle expertisegebieden die ze beheersen. Het is altijd goed gedaan met het gegeven tijdsbestek en het overtreffen van elk vastgesteld doel! Het linkwerk is als magie. "

Anndala Ehrstedt
Head of Growth & Marketing

Eerst content, daarna waardevolle links

Voor iedere ondernemers is de financieringsbehoefte anders. Er is gekozen voor de meest toegankelijke vormen van alternatieve financieringen voor ondernemers, waarbij er in de onderliggende pagina’s wordt ingegaan op de aspecten die komen kijken bij het afsluiten. Deze diepgaande content stelt Hatless in staat stelt om een stevige linkmarketing campagne neer te zetten en een waardevolle connecties aan te gaan.

marcus blom over de samenwerking met Hatless

“Hatless heeft ons een fantastische strategie gegeven. De combinatie van informatieve inhoud en een op outreach campagne was een geweldige beslissing die leidde (en leidt) tot veel organische links en verwijzingsverkeer van die links. Dit was zonder Hatless niet mogelijk. Ook de mensen zijn een plezier om mee samen te werken! Ik zou ze bijna niet aanraden om ze voor mezelf te houden.”

Marcus Blom
Investor & Chairman (Creddo Group)
 • 100+
  Verwijzende domeinen

  Binnen een half jaar hebben we meer dan 100 links verzameld van sites die ondernemen als thema hebben.

 • 33,20%
  Meer gebruikers

  Toename in organische gebruikers in het afgelopen half jaar ten opzichte van de vorige periode.

 • ↓ 59%
  Bouncepercentage

  Een bouncepercentage dat ver beneden de norm ligt, bevestigt het belang van waardevolle en toepasbare content.

Ook zo'n gave case met jouw site?